Laheta todellinen
Image default
Teknologia

Teknisen yrityksen perustaminen tyhjästä

Teknologiayrityksen perustaminen on monien yhteinen unelma. Tämä on unelma, joka on jatkunut suurelta osin useiden uskomattomien menestystarinoiden ansiosta: nimittäin Steve Jobsin, Bill Gatesin ja Mark Zuckerbergin omat. He kaikki aloittivat asuntolassa tai kellarissa jossain vanhalla tekniikalla ja halulla tehdä jotain tärkeää, ja lopulta he kaikki päätyivät yritykseen, joka tienaaisi miljoonia dollareita ja muuttaisi todella maailman.

Se on pitkälti American Dreamin kapseloituna. Joten kuinka voit saavuttaa saman asian? Onko se mahdollista? Lue eteenpäin ja katsomme, kuinka voit tehdä teknologiayrityksen tyhjästä.

Päästä alkuun

Hienoa teknologiayrityksen luomisessa on se, että luot digitaalisen tuotteen. Tämä tarkoittaa sitä, että tekemäsi materiaali ei vaadi fyysisiä materiaaleja tai koneita sen luomiseen. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että voit aloittaa ilman varoja, eikä tämä ole suuri haitta. Tekniikkayritykset sopivat ihanteellisesti käynnistämiseen, mikä tarkoittaa, että aloitat tyhjästä ja käytät sitten muutamaa pientä askelta suurempien suunnitelmiesi rahoittamiseen.

Tietysti se on hieman erilainen, jos suunnittelet jonkinlaista laitteistoa. Siinä tapauksessa voi olla hyvä idea aloittaa digitaalisella tuotteella tai laitteiston jälleenmyyjänä ja sitten siirtyä omien laitteistojesi myyntiin (aloita pienistä asioista, joita myyt samasta paikasta valmistusta käyttäen urakoitsija).

Tarvitset kuitenkin käsityksen markkinaraosta, johon haluat mennä, ja sen tyypin, jonka haluat rakentaa. Täältä tiedät, mitä tarkat taidot tarvitset, ja sitten voit joko oppia ne itse (ellei sinulla jo ole niitä taitoja) tai löytää joku, joka voi tarjota ne sinulle.

Asettaa

Nyt sinulla on ideasi ja tiimisi (jos tarvitsit tiimiä), seuraavaksi on alettava tutkia työnkulkua.
Aloitusajankohdasta ja taloudellisista rajoituksistasi riippuen saatat päättää, että paras tapa on jatkaa työskentelyä toisessa työssä samaan aikaan. Tämä on täysin mahdollista suurimmassa osassa tapauksia ja vaatii vain, että aloitat työskentelyn iltaisin tai viikonloppuisin. Tämä saattaa kuitenkin rasittaa elämäntapaasi ja suhteitasi, joten ole tietoinen siitä.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat tehdä tästä “päähuolesi” heti, saatat tarvita hieman pääomaa pysyäksesi pinnalla. Voit saavuttaa tämän useilla eri tavoilla – omien rahojesi säästämisestä liikeideaasi sijoittamiseen, sijoittajien tai jopa Kickstarterin kaltaisten joukkorahoitussivustojen sijoituksen hankkimiseen.

Jos työskentelet tiiminä, sinulla on useita vaihtoehtoja. Yksi on työskennellä omassa kodissasi, ja tätä varten saatat haluta käyttää pilvilaskenta-/videoneuvotteluohjelmistoa, jotta voit kommunikoida ja tehdä yhteistyötä kaukana olevien kollegoiden kanssa. Muuten voit pitää satunnaisia ​​tapaamisia kahviloissa tai vuokraamalla satunnaisia ​​kokoustiloja. Jos sinulla on siihen kuitenkin varaa ja työskentelet “kokopäiväisesti”, on paljon parempi löytää sellainen tapa työskennellä kollegojesi kanssa ja samalla sinulla on vakaa oma tila, jossa voit säilyttää työkalusi ja materiaalisi. . Tämä on myös erittäin hyödyllistä, kun yrität tehdä vaikutuksen mahdollisten liikekumppaneiden asiakkaisiin.

Joka tapauksessa haluat aloittaa pienestä ja sitten rakentaa. Löydä tapa tuoda käteistä välittömästi ja minimaalisilla yleiskustannuksilla, mutta se ei vie kaikkea aikaasi. Kun tämä alkaa saada vauhtia, voit haarautua muihin teknisiin huolenaiheisiin.

Related posts

Tekoälyn rooli kielikäännöksissä

Niklaus Calum

T4-todistettuja tapoja varmistaa, että blogisi visuaalit todella vaikuttavat!

Niklaus Calum