Laheta todellinen
Image default
Teknologia

T4-todistettuja tapoja varmistaa, että blogisi visuaalit todella vaikuttavat!

He sanovat, että vuosi 2014 on visuaalisen sisällön vuosi, ja se on hyvä, mutta onko blogisi tai verkkosivustosi huomioinut tämän trendin? Ja jos hyväksyt tavan, jolla visuaalinen kopio voi parantaa kävijäkokemustasi, miten varmistat, että omat kuvasi optimoidaan maksimaalisesti? Vilkaise vain suosittuja verkkosivustoja ja huomaat, että videoleikkeet, infografiikka ja kaaviot ovat varmasti muotia. Mutta pelkkä tämän visuaalisen sisällön sisällyttäminen ei aina riitä. On joitakin hyvin yleisiä virheitä, jotka voivat pilata koko luettavuuden ja nautinnon siinä määrin, että lukijasi menevät pian muualle. Lue tämän artikkelin loppuosa ja katso, voitko muokata omaa visuaalista sisältöäsi saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Visuaalit, joita ei voi napsauttaa

Jos blogisi on täynnä kuvia, jotka on yhdistetty URL-osoitteella, saatat tehdä suuren virheen. Näiden kuvien napsauttaminen on aivan liian helppoa, ja ennen kuin huomaatkaan, lukija on poistunut verkkosivustoltasi eikä hänellä todennäköisesti ole aikomusta palata. Voit helposti poistaa linkin käytöstä WordPress-asetuksistasi. Ainoa syy, miksi linkin pitäisi olla mukana, on se, että kuva on pieni ja napsautus antaa lukijalle mahdollisuuden nähdä suuremman version. Saatat haluta myös hyperlinkin, kun käytät infografiikkaa, ja voit luoda Kissmetricsillä toisen sivun viitteeksi. Lukijasi on iloinen ja he ovat edelleen mukavia ja turvassa blogissasi.

Lisää linkki ja teksti kansikuvaan

Kansikuvassasi tulee olla sopiva linkki, mutta URL-osoitteen tulee johtaa blogikirjoitukseen, ei kuvan lähteeseen. Jos käytät WordPressiä, voit tehdä tämän helposti valitsemalla mukautetun URL-vaihtoehdon liitteiden näyttöasetuksista. Tämä antaa lukijoillesi mahdollisuuden tulla lukemaan blogikirjoituksesi heidän ehdoillaan. Jos teet tämän oikein, voit todella lisätä hienoja kuvia blogiisi ja lukea lisää, jos siltä tuntuu.

Leveyden säätö

Viestisi visuaalien on oltava oikean kokoinen, muuten blogisi voi näyttää hieman sotkuiselta. Vältä aina kaatumista sivupalkkiin, ja tämä voidaan saavuttaa asettamalla leveys 600 PX. Tai voit valita teeman, joka säätää kuvat automaattisesti, kun lataat ne sivustolle.

Krediitit

Jos sinulla on tapana lainata kuvia ja videoita muilta sivustoilta, sinun on hyvitettävä nämä oikeudet vastaavasti. Tämä voidaan tehdä mainitsemalla ne todellisen kuvan alla tai voit lisätä verkkosivuston URL-osoitteen heidän nimensä alle. Tämän laiminlyönnistä voi saada vakavan sakon itsellesi ja blogisi loppuun. Jos kirjoitat blogia uuninkorjauksen iloista toronton ja kopioit kuviasi, muista mitä olet lukenut täältä ja olet mukana koko matkan.

Image Onko onnellinen?
Noudata näitä vinkkejä ja kuvasi ovat ikuisesti kultaisia!

Related posts

Tekoälyn rooli kielikäännöksissä

Niklaus Calum

Teknisen yrityksen perustaminen tyhjästä

Niklaus Calum