Laheta todellinen
Image default
koulutus

Mahtavia harrastuksia, joita voit nyt oppia ja nauttia tietokoneella tai tabletilla

Tablettitietokone on monella tapaa ollut valtava ilmestys, joka on muuttanut tietojenkäsittelyn kasvot pysyvästi. Emme enää käytä tietokoneita istumalla pöydän ääressä ja kumartumalla näppäimistön yli – nykyään voimme olla vuorovaikutuksessa verkon kanssa litteän ja kevyen laitteen sylissämme rentoutuessamme television edessä. Slate-laitteet, jotka tarjoavat meille parhaat tietokoneet ja tabletit yhdessä koneessa (kuten Surface Pro -sarja), vievät tämän vielä pidemmälle antamalla meille kaiken tehon samassa monipuolisessa paketissa.

Tämä tarkoittaa nyt sitä, että voit käyttää tekniikkaasi useammilla tavoilla, luovemmilla tavoilla ja rennommissa olosuhteissa. Haluatko aloittaa uuden harrastuksen? On monia, joita voit oppia kokonaan taulutietokoneen kautta.

Huomautus: Tämä on erityisen hyödyllinen niille, jotka kamppailevat liikkuvuusongelmien kanssa ja jotka olisivat aiemmin kamppailleet nauttiakseen joistakin näistä toiminnoista.

Piirustus

Yksi parhaista esimerkeistä harrastuksesta, jonka voit poimia ja nauttia Surfacen kaltaisella laitteella, on piirtäminen/maalaaminen. Digitaalinen taide on pohjimmiltaan tietokoneella luotua taidetta, mutta jos katsot Google-kuvahausta esimerkkejä, huomaat, että tämä voi olla aivan yhtä upea kuin öljymaalaus.

Mikä parasta, sen avulla on mahdollista luoda tällaisia ​​taideteoksia paljon pienemmällä kokemuksella ja ilman laitteita. Tarvitset vain hyvän tabletin kynäsyötöllä ja kopion Sketchbook Expressistä tai Prosta. Täältä voit sitten piirtää ääriviivoja kynätyökalulla, lisätä kerroksen mustetta ja värjätä sitten musteen alle ennen kuin lisäät valaistuksen ja varjostuksen. Se on rauhallinen ja rentouttava tapa viettää iltaa, se sopii pyörätuolissa oleville/käyttäjille ja on erittäin palkitsevaa, kun ottaa osaa taitoon.

Kirjoittaminen

Tämä on aina ollut hieno harrastus nauttia tietokoneen kanssa, mutta tabletin ja näyttönäppäimistön avulla on vieläkin helpompi kirjoittaa sylissä tai sängyssä huolehtimatta kuumista kannettavista tietokoneista ja virtajohtoista. Kirjoittaminen on loputtomasti palkitseva harrastus ja uskomattoman hyödyllinen taito, joka voi auttaa monissa muissa harrastuksissa.

Säveltäminen

Musiikin säveltäminen on tapa pitää itsesi seuraa, ilmaista itseäsi ja tehdä vaikutuksen vieraisiin. Se on myös jälleen kerran uskomattoman palkitseva tunne, kun kaikki menee suunnitelmien mukaan. Jälleen kerran, jos sinulla ei ole pianoa tai osaamista, se voi olla vaikea ottaa käyttöön – mutta liusketietokoneiden ansiosta voit taas nauttia tästä ajanvietteestä paljon rennommin. Sibeliuksen kaltaisella ohjelmalla voit säveltää kokonaisen orkesteriteoksen, kuulla sen soivan ennen sinua ja jakaa sen sitten verkossa!

Mallintaminen

Haluatko luoda koristeen ikkunalaudalle, mutta sinulla ei ole taitoja saven kanssa? 3D-mallinnuksen oppiminen voisi olla sopivampi vaihtoehto – ja Shapewaysin kaltaisten 3D-tulostuspalvelujen ansiosta voit nyt saada mallit eloon valitsemassasi materiaalissa ja toimitettuna suoraan kotiovellesi! On hämmästyttävää ajatella, että tämä on mahdollista tabletilla vain muutamalla pyyhkäisyllä, mutta todellisuudessa se on vasta alkua sille, mikä on mahdollista näillä teknologisilla ikkunoilla maailmassa…