Laheta todellinen
Image default
Terveys

Kokeile näitä viittä laadukasta kuntoilulaitetta, jotka parantavat tuloksiasi

Sinun ei enää tarvitse nostaa metallipalaa päästäksesi kuntoon. Sinun ei tarvitse lähteä juoksemaan ilman muuta kuin kengät jalassa. Viimeisen vuosikymmenen aikana kuntolaitteita on tullut valtavia, mutta vuosien edetessä niistä tulee yhä parempia. Tiedän, että olet kiinnostunut saamaan tietoa upeista tänään saatavilla olevista tuotteista, joten aiomme tarkastella joitain niistä.

MOTOACTV

Tiedän, että löydät nykyään markkinoilta enemmän kuin kourallisen kuntoseurantalaitteita, joten niitä katsellessa et edes tiedä mistä aloittaa. Pohjimmiltaan ne kaikki tekevät saman asian, eli antavat sinulle kaikki harjoittelun aikana tarvitsemasi tiedot. Ainoa tapa erottaa ne on löytää kuntoseuranta, joka erottuu joukosta ja mielestäni MOTOACTV:ssä on hieno ominaisuus. Se voi luoda sinulle henkilökohtaisen musiikkisoittolistan sen perusteella, kuinka kovasti työskentelet kuunnellessasi tiettyjä kappaleita.

Iron Gym Pull Up Bar

Jos haluat treenata kotona, voit suorittaa monia uskomattomia kehonpainoharjoituksia, mutta todellista tapaa harjoitella selkääsi ei ole, ellet asenna ylösvetotangoa. Tiedämme kaikki, kuinka vaikeaa on kiinnittää sellainen ovenkarmiin, koska se vaatii paljon kovaa työtä ja oikeat työkalut. Syy, miksi Iron Gym -vetotanko on niin loistava kuntolaite, johtuu siitä, että sinun ei tarvitse ruuvata mitään sisään. Tanko vain liukuu mihin tahansa oven karmiin ja se käyttää jännitystä varmistaakseen, että se pysyy paikallaan.

Kangoo hyppää

Nämä ovat saaneet nimensä kengurusta, ja kun saat selville, kuinka ne toimivat, tiedät tarkalleen miksi. Kuvittele, että puet jalkasi kenkiä, joiden pohjassa on jouset, joiden avulla voit hypätä ylös ja alas kuin astronautti kuussa. Jos on menossa siihen vaiheeseen, jossa et voi vaivautua tekemään mitään harjoituksia, sinun kannattaa kääntyä näiden puoleen, koska ne ovat niin hauskoja, että niiden käyttöä ei voi lopettaa. Varmista vain, ettet paina itseäsi liian kovasti, ellet halua loukkaantua.

Rumble Roller

Välitätkö joustavuudesta vai oletko tyytyväinen siihen, ettet voi koskettaa varpaitasi? Kaikkien tulisi pyrkiä tulemaan joustavammiksi, varsinkin jos pidät MMA-harjoittelusta, koska se parantaa suorituskykyäsi. Rumble Roller parantaa joustavuuttasi paremmin kuin mikään muu markkinoilla oleva, eikä se ole pelkkä vaahtomuovipala, jota käännät ympäri. Laite on huolellisesti suunniteltu osumaan vaikeasti saavutettaviin paikkoihin, mutta se on rento lihaksille aloittaessasi, koska se sattuu.

Päärynä Square One

Luulen, että tulemme näkemään paljon enemmän näitä tulevaisuudessa, kun ihmiset kyllästyvät peruskuntoilun seurantaan. Nyt sinulla on vempain, joka voi antaa sinulle motivaationeuvoja juoksessasi tiellä, mutta kyse ei ole vain motivaatiosta, koska mukana on myös tekniikkaa. Pystyt kiinnittämään asioita kenkiisi, ja se laatii erityisen harjoitussuunnitelman, jota voit lopulta noudattaa saavuttamiesi tavoitteiden perusteella.

Kuntoilun pitää olla hauskaa

Jos et pidä harjoituksesta, et tee sitä eikä kukaan voi auttaa sinua. Tiedät varmasti, mitä tapahtuu, kun lopetat itsestäsi huolehtimisen, joten jos etsit tapaa saada takaisin motivaatiotasi, saattaa olla syytä kokeilla näitä kuntolaitteita.

Related posts

5 parasta terveys- ja kuntolaitetta, jotka sinun tulisi sisällyttää elämääsi

Niklaus Calum