Laheta todellinen
Image default
Terveys

5 parasta terveys- ja kuntolaitetta, jotka sinun tulisi sisällyttää elämääsi

Vaikka et ehkä tajuakaan sitä, vaarannat terveytesi heti, kun lopetat itsestäsi huolehtimisen. Saatat ajatella olevasi voittamaton tällä hetkellä, mutta älä anna sen joutua myöhempään vaiheeseen, jossa kadut sitä, että et ole harjoitellut terveenä pysymisen edellyttämää määrää. Tiedän, että terveellisemmän elämän eläminen voi olla vaikeaa, mutta katso joitain näistä vempaimista, jotka tekevät siitä hauskempaa.

ElliptiGo

Kun useimmat ihmiset käyvät kuntosalilla, he hyppäävät elliptiseen kuntoharjoitteluun, koska se on paljon hauskempaa kuin juoksumatto, ja lisäksi se on paljon ystävällisempi arvokkaille nivelillesi. Ainoa huono puoli siinä on se, että olet rajoittunut kuntosalille, mutta ei enää, koska he ovat suunnitelleet uuden vempaimen, jonka avulla voit ajaa elliptisellä lenkillä ollessasi ulkona. Ehkä muutaman vuoden kuluttua se kilpailee polkupyörien kanssa, kun ihmiset päättävät, miten haluavat harjoitella ulkona.

Trek Desk

Jos työskentelet manuaalisessa työssä, olet onnekas, vaikka et sitä tietäisikään. Saatat ajatella, että istuisit mieluummin pöydän takana lämpimässä toimistossa, mutta tekemäsi työn tyypin vuoksi se pitää sinut kunnossa ja terveenä. Työntekijät, jotka istuvat alas 8 tuntia päivässä, voivat lihoa ja pilata asentonsa, mutta Trek Desk estää tämän tapahtumisen. Voit nyt kävellä ja työskennellä samanaikaisesti, koska se on yhdistelmä juoksumattoa ja työpöytää.

Lumo takaisin

Kunto ja terveys ei riipu vain siitä, kuinka paljon pystyt penkkipunnerrustukseen tai kuinka monta vihannesta syöt. Se liittyy jokaiseen kehosi osaan, ja yksi asia, jonka useimmat ihmiset näyttävät laiminlyövän, on heidän asentonsa. Olemme jo puhuneet vempaimesta, joka estää sinua istumasta yhtä usein, mutta Lumo Back estää sinua nääntymästä, kun istut alas. Käytät sitä kuin vyötä ja se värisee hellästi, kun asentosi ei ole hyvä, jotta voit korjata tapaasi, jolla istut tai seisot.

Slam Man

Kaikilla MMA-tunneille tai muihin vastaaviin taistelulajeihin osallistuvilla on kokemusta ihmisten lyömisestä kasvoihin. Ainoa huono asia siinä on, kun harjoituskumppanisi tai vastustajasi lyö sinua takaisin. Jos käytät jotain Slam Manin kaltaista, se ei lyö sinua takaisin, mutta sen avulla voit kehittää taistelutaitojasi mukavasti kotonasi. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi se eroaa tavallisesta nyrkkeilypussista, on se, että siinä on vilkkuvat valot, jotka kertovat, mihin iskeä.

Body Smart Analyzer

Jos astut tavallisen vaa’an päälle, ne eivät voi kertoa sinulle paljon. He voivat vain kertoa sinulle, kuinka paljon painat, mutta jos tiedät jotain kuntoilusta, tiedät, että rasvan, veden painon ja lihasmassan kaltaisten asioiden välillä on suuri ero. Body Smart Analyzer on suunniteltu jäljittelemään joukko vaakoja, paitsi että se antaa sinulle paljon enemmän tietoa. Sen avulla voit seurata tuloksiasi helpommin kuin koskaan ennen ja tiedät, toimiiko tekemäsi toiminta paljon nopeammin.

Voitko tehdä sen itse?

On helppoa pysyä kunnossa ja terveenä ilman vempaimia, mutta vain tietylle prosenttiosuudelle väestöstä. Useimmat muut tarvitsevat jotain auttamaan heitä matkan varrella. Jokainen näistä vempaimista auttaa parantamaan terveyttäsi, joten sinun pitäisi mennä pois ja miettiä, kuinka voit sisällyttää ne elämääsi

Related posts

Kokeile näitä viittä laadukasta kuntoilulaitetta, jotka parantavat tuloksiasi

Niklaus Calum